eroakirkosta.fi

Wednesday, August 20, 2008

Luonto hylkää luonnon hylkäävät

Kaksi naispuolista hippitaiteilijaa lähtivät liftaamalla (ja vielä morsiuspuvuissa) kiertämään Lähi-itää tavoitteenaan todistaa, että ihmisiin kaikkialla voi luottaa. Toinen näistä, Pippa Bacca, raiskattiin ja murhattiin Turkissa. Ironista.

Sellaiset seikat kuin vieraan pelko jne. eivät ole mitään evoluution turhaan luomia vaistoja. Ne varoittavat eläimiä potentiaalisesta vaarasta. En minäkään lähtisi Bagdadiin tällä naamalla. Näiden hippien tekoa voisi verrata ihmiseen, joka nälästä huolimatta päättää olla syömättä. Nälän tunne kehittyi, jotta ihminen tietäisi syödä. Jos ihminen jättää nälän huomiotta, ihminen kuolee. Samoin käy ihmiselle, joka pelotta lähtee Pakistanin maaseudulle "Muhammed oli homo"-kyltin kanssa. Pelko ei ole mikään sosiaalinen konstruktio vaan miljoonia vuosia sitten kehittynyt vaisto, jonka olemassaololle on ihan oikeasti todella hyvä syy.

Pippa Bacca olisi oiva Darwin-palkinnon voittaja täksi vuodeksi.

Labels: , , , ,

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Toinen hyödyllinen idiootti.

August 29, 2008 5:36 PM  
Blogger induktio said...

Hei. Perustin jonkin aikaa sitten suomenkielisen Liberalismiwikin, johon kuka tahansa voi rekisteröityä ja lisätä materiaalia libertaarista teoriasta ja käytännöstä. Käyttäjät eivät ole vielä oikein löytäneet tuota sivustoa, joten ehkä linkin wikiin voisi lisätä tämän blogin linkkilistaan?

September 02, 2008 12:45 AM  

Post a Comment

<< Home