eroakirkosta.fi

Monday, May 01, 2006

Vasemmistolainen roskajoukko mellakoi

MTV3, YLE.

Helsingissä ryhmä nuoria on yrittänyt VR:n makasiinien valtaamista. Kärhämä muuttui väkivaltaiseksi, kun osa nuorista kivitti paikalle tulleita poliiseja.

Poliisin mukaan nuorten motiivina oli globalisaation ja kaupallisuuden vastustaminen. Kyse on osittain samasta nuorisojoukosta, joka heitteli sunnuntaina mielenosoituksessa pulloja ja hajotti liikkeiden ikkunoita.
(YLE)

Kun palokunta yritti sammuttaa VR:n makasiineillä syttynyttä paloa, nuoret kävivät letkujen kimppuun.

Useita poliiseja on loukkaantunut lievästi nuorisojoukon rähinöinnissä VR:n makasiineilla Helsingissä.
(MTV3)


Ovatkohan nämä mellakat niitä Lohikosken lupaamia protesteja solidaarisen maailman puolesta?

Jos kaupallisuus, globalisaatio ja näiden aiheuttama yleisen elintason nousu ei kiinnosta, niin kehotan tätä roskajoukkoa vuokraamaan jonkun metsäpläntin ja siirtymään sinne. Voivat sinne sitten rakentaa jonkin Smurffi-yhteiskunnan.

Asiasta lisää @ Johannes Nieminen.

Labels:

2 Comments:

Anonymous Petteri said...

Mikko, Mikko, jos nyt sitten vahan rauhoitutaan, silla tiedat ihan hyvin, ettei nailla luolamiehilla mitaan ideologiaa ole, ellei nyt sitten paahan potkimista sellaiseksi luokitella. Vasemmistolla ja oikeistolla ei ole tassa varmaankaan mitaan todellista tekemista.

May 05, 2006 7:44 AM  
Blogger emppula said...

Siis valtaosalla ei varmasti ole mitään ideologiaa; he vain tulivat pitämään hauskaa. Nyt kannattaakin kiinnittää huomiota johto hahmoihin. A-Talkissa esiintyneet henkilöt ainakin ovat vasemmistolaisia, joista Eetu Viren on itse todennut olevansa passiivinen kommunisti. Myös prekariaatti-ryhmän vetäjä on Vihreiden vasemmastasiivestä.

Jostain kumman syystä vasemmisto onnistuu keräämään ympärilleen tätä välinpitämätöntä väkeä. Syy on ilmeisesti toimintatapa, jossa luvataan bileitä ym. Tällä keinolla poliittisille ajatuksille saadaan näkyvyyttä tietämättömien avustuksella. Säälittävää, mutta totta.

~~Johannes~~

May 05, 2006 9:56 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home