eroakirkosta.fi

Friday, December 01, 2006

Wikipedia-parodia

Läppää liberalismista:
Liberalismi on näkemys, jonka mukaan kaikki muut ideologiat paitsi liberalismi ovat perseestä ja pelkkiä vasurikomukkipuunhalailijoiden marihuanalta tuoksuvia unelmia sosialismiutopioistaan, joissa kaikilla on kaikkea ja kolhooseissa riittää leikkuupuimureita. Liberalismin kannattajaa kutsutaan liberaaliksi. Hänet tunnistaa siviilipalveluskeskuksessa lyhyistä hiuksista ja siitä, että hän puhuu käsittämättömiä sivistyssanoja ilman kannabiksen apua. Muualla hänet tunnistaa lähinnä käsittämättömistä sivistyssanoista, ja lyhythiuksisista kavereista.

Puolesta

Liberaalien kannattamia aatteita ovat vain ja ainoastaan Amerikka, ateismi, Amerikka, kapitalismi, Amerikka, Amerikka, Amerikka, kuolemanrangaistus, "jos et ole puolellamme, olet meitä vastaan" -ideologia, vähäosaisten likvidointi, kännyköiden takavarikointi köyhiltä, Amerikka, silmä silmästä -periaate, plutokratia, liberaalien johtamat diktatuurit (ja sananvapaus). Sananvapaus on suluissa siksi, että sitä vastustetaan tai kannatetaan aina tilanteen vaatimalla tavalla. Liberaalit vastustavat sananvapautta silloin, kun sitä käytetään jonkin muun aatteen paitsi liberalismin levittämiseen. Ainoa hetki, jolloin liberaali puolustaa sananvapautta on silloin, kun hän aikoo sanoa sen varjolla jotakin todella typerää, joka suututtaa vähintään muslimit.

Vastaan

Kaikkea vapautta, paitsi liberaalien hyväksymää, on liberalismissa ollut tapana vastustaa vähintään nukkumaanmenoaikaan asti. Yleistä on myös kaikkien muiden paitsi liberaalien leimaaminen vasenkätisiksi. Keskeisimpiä argumentteja väittelyssä liberalistisen järjestelmän ylivertaisuudesta ovat:

* Olkinukke
* Punainen silakka
* Argumentum ad nauseam
* Argumentum ad populem
* Argumentum ad hominem
* Argumentum ad hominem tu quoque
* Reductio ad Hitlerum

Argumenttien vastaansanomattomuus on sen verran murskaavaa, että yleensä vastakeskustelijat pakotetaan melko nopeasti myöntämään, että ovat kommunisteja. Tämä onkin nopein keino päästä kadulla kimppuun hyökkäävästä liberaalista eroon.


Kokoomusnuoret:

Kokoomusnuoret on Kokoomuksen nuorisojärjestö, johon kuuluu lähinnä elitistisiä tehtaanomistajien jälkeläisiä, jotka levittävät tekopyhyyden ilosanomaa nuorison keskuudessa. Kokoomusnuoret toimivat aivan samoin kuin kaikkien muidenkin puolueiden nuorisojärjestöt eli hankkivat julkisuutta poliisitutkinnan verran, jonka jälkeen puolueen puheenjohtaja käskee nuorisoa olemaan hiljaa. Oikein lahjakkaat suunsoittajat pääsevät etenemään uralla kunnallispolitiikkaan asti – varsinkin jos vanhemmat uhkaavat muuten sulkea seudun ainoan tehtaan. Eteneminen valtakunnan tasolle edellyttää muuttumista kokoomuspoliitikoksi. Tämä tapahtuu salaisessa toimipisteessä, jossa Kokoomuksen kirurgi poistaa ehdokkaan aivoista tunneälyn ja säälin ja lisää äänihuuliin huutamista koventavan vahvistimen.

Kokoomusnuorilta puuttuu usein konkreettinen kosketus ympäröivään maailmaan, sillä vanhemmuuden ulkoistaminen ja kilpailuttaminen vaikeutti kiinteiden ihmissuhteiden solmimista lapsena. Myös usko ikuiseen kasvuun tuottaa kokoomusnuorille ongelmia, sillä heillä on tapana mennä haastamaan riitaa vahvemmilleen siinä uskossa, että he olisivat kasvaneet suuremmiksi siihen mennessä, kun toinen tulee nyrkkien kanssa maksamaan kalavelkoja.

Arvot

* Yksityistäminen, ettei köyhillä ole varaa sosiaali- ja terveyspalveluihin: ovat nopeammin poissa kuromittamasta yhteiskuntaa.
* Skumppaa puolueen piikkiin!
* Sotilasliitot ja sodat on hienoja, kansoja yhdistäviä asioita.
* "Uusliberalismi" eli vanhemmille rajoittamattomat oikeudet kyykyttää alaisiaan, jotta he itse saavat lisää burberryä.
* Hullujen, homojen ja eriväristen syrjiminen sekä rotuopin ajaminen opetussuunnitelmiin.
* Sosiaalipummien (kuten yksinhuoltajat, eläkeläiset, työttömät ja köyhät opiskelijat) maastakarkoittaminen.

Yhteiskunnan peruspilarit ovat markkinatalouden meneminen ympäristön ja ihmisoikeuksien edelle ja riistäminen ylipäätään sekä fasistisen nationalismin edistäminen.


(pöllitty Hikipediasta)

Heh heh. Hakekaa myös Ranskaa, muslimeja, Arskaa jne. koskevat artikkelit.

Labels: ,

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ei tuo aivan läppää ole - pikemminkin mustamaalausta.

December 01, 2006 9:25 AM  
Anonymous Anonymous said...

Mikko: Mikä tuosta tekee mielestäsi läppää? "Liberalismi"-artikkelihan kuvaa sinua lähes sanasta sanaan. Lienet tosin jo itse täysin sokea sille kuinka uskomattoman yksipuolista tavaraa nettiin suollat, mutta ei voi kuin ihmetellä kuinka juuri nimenomaan sinä pidät tuota artikkelia ylipäänsä millään tavalla huvittavana.

December 04, 2006 1:42 AM  

Post a Comment

<< Home