eroakirkosta.fi

Monday, October 02, 2006

Kiina ja Smash ASEM

"Solidarity with Asian peoples against CORPORATE greed and destruction".

Noin luki Smash ASEM -mielenosoittajien kylteissä. Eikö Kiinan maaseudun ongelma ole nimenomaan kapitalististen riistofirmojen puute? Kiinan maaseudun kommuunit ovat lähempänä näiden sosialistianarkistien unelmayhteiskuntaa kuin hyvinvointi-Suomi.
Kiinan kaupunkien ja maaseudun elintasoerot ovat valtavat. Siinä missä kaupungeissa harjoitetaan mietoa kapitalismia kohtalaisen laajalti, sinnitellään maaseudulla vielä sosialismin nimeen. "Corporate greed" on nimenomaan se, mitä Kiinan köyhät talonpojat tarvitsevat. Miljoonat kiinalaiset muuttavat vuosittain maaseudun köyhyydestä työskentelemään ilkeiden kapitalistien riistofirmoihin Shanghaissa, Pekingissä, Tianjinissa jne.
"Tiedostavien" nuorten tulisi käyttää energiansa kapitalismin saamiseksi Kiinan maaseudulle. Vapaa markkinatalous on nostanut satoja miljoonia kiinalaisia köyhyysrajan yläpuolelle alle 20 vuodessa.

Labels: , , , ,

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

"Miljoonat kiinalaiset muuttavat vuosittain maaseudun köyhyydestä työskentelemään ilkeiden kapitalistien riistofirmoihin Shanghaissa, Pekingissä, Tianjinissa jne."

Tuo johtuu kapitalismin orjuuttavasta vaikutuksesta. Se alistaa kaikki hyväksymään kapitalismin alistavat lait ja säännöt, ja siten ihmiset alkavat pikku hiljaa totella niitä.
Opettele sosiologiaa.



"Vapaa markkinatalous on nostanut satoja miljoonia kiinalaisia köyhyysrajan yläpuolelle alle 20 vuodessa."

Ja samalla aiheuttanut ennennäkemättömät saastevahingot, jotka ovat vaatineet myös ihmishenkiä.

Kapitalismi alistaa, orjuuttaa, aivopesee, saastuttaa ja aiheuttaa raha- ja öljysotia.

October 05, 2006 7:11 PM  
Blogger MSandt said...

Tuo johtuu kapitalismin orjuuttavasta vaikutuksesta. Se alistaa kaikki hyväksymään kapitalismin alistavat lait ja säännöt, ja siten ihmiset alkavat pikku hiljaa totella niitä.

Mielestäsi valinnanvapaus on siis orjuutta.

Tiedoksi sinullekin, että suomalainen hyvinvointivaltio rakennettiin elinkeinorakenteen muuttuessa. Tuotannon kasvu johti ostovoimaan paranemiseen, mikä mahdollisti suuremman julkisen kulutuksen. Tyhjästä on paha nyhjästä.

Sinä tietenkin haluaisit kieltää tämän elinkeinorakenteen muutoksen kiinalaisilta, sillä se tapahtuu hirvittävän "kapitalismin" (ei pidä unohtaa, että Kiina ei ole hirveän kapitalistinen) ehdoilla. Sinusta varmaan olisi miellyttävää, että ala-asteikäiset kiinalaiset vielä 20 vuodenkin päästä työskentelisivät tehtaissa.

Opettele sosiologiaa.

Sosiologia kuulostaa päivä päivältä enemmän sosialistien pellekerholta, jossa jo valmiiksi aivottomat idiootit aivopestään hyvinvointivaltion murenevia rakenteita ylläpitäviksi palkeiksi.

October 05, 2006 7:45 PM  

Post a Comment

<< Home