eroakirkosta.fi

Monday, September 14, 2009

Pedofiiliuskontoa?

Iltalehti:
Jemenissä 12-vuotias lapsimorsian on kuollut vaikeaan synnytykseen, jossa myös vauva menehtyi, kertoi jemeniläinen lastenjärjestö Seyaj sunnuntaina.

Tyttö oli naitettu vasten tahtoaan 11-vuotiaana. Hän oli syntyisin köyhästä perheestä, jonka isä kärsi maksan vajaatoiminnasta. Fawzija joutui jäämään pois koulusta ja menemään naimisiin. Seuraavana vuonna hän tuli raskaaksi.

Islamia ei nähtävästi saa kutsua pedofiiliuskonnoksi huolimatta siitä, että tallaiset lapsiavioliitot ovat ns. normaalia meininkiä arabimaissa:

Lapsiavioliitot ovat tavallisia Jemenissä, arabimaailman köyhimmässä maassa. Maan lainsäädäntö ei määrää alaikärajaa nuorten avioliitoille.

Jemenin maaseudulla jopa puolet morsiamista on hänen mukaansa alle 15-vuotiaita
Viime vuonna jemeniläinen tuomioistuin myönsi avioeron 8-vuotiaalle tytölle, jonka työtön isä oli naittanut tyttöä 20 vuotta vanhemmalle miehelle.

Labels: , ,

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

tyttölasten naittaminen vastoin tahtoaan on väärin. En kuitenkaan ole ihan varma voiko sanoa pedofiliaksi sellaista tilannetta, jossa 14-vuotias tyttö suostuu vapaaehtoisesti seksiin. Puhun siis ihan yleisellä tasolla, enkä mitenkään kommentoi kyseiseen tapaukseen.

Joskus kivikaudella oli ihan yleistä, että ihmiset hankkivat jälkikasvua jo 13-vuotiaana.

October 04, 2009 3:29 PM  

Post a Comment

<< Home