eroakirkosta.fi

Friday, August 03, 2007

Ei Meillä Parempaa Tekemistä Ole...

MTV 3:

Aktivistijoukko on vallannut talon Helsingin Vallilassa. Valtaajat leiriytyivät Elimäenkatu 15:ssä sijaitsevaan entiseen ravintolaan. Myös poliisi vahvisti illansuussa, että talo on vallattu.

Oman ilmoituksensa mukaan valtaajat haluavat rakentaa taloon sosiaalikeskuksen, jonne kaikki ovat tervetulleita. Keskukseen on tarkoitus järjestää keikkoja, kahvilatoimintaa, elokuvailtoja ja monenlaista harrastustoimintaa.

Kysytään nyt vielä kerran, että miksi nämä pellet eivät vaan voi kerätä kolehtia, ostaa itselleen toimitilaa, ja oleskella sitten miten lystäävät laillisesti omistamalla kämpällään? Siihen ei olisi kenelläkään mitään sanomista.

Labels: , , ,

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Kunnon anarkisti ei alennu ostamaan mitään kapitalistilta. Kapitalistilta varastaminen ei ole varastamista, vaan yhteisomaisuuden oikeutettua takaisinottoa.

August 17, 2007 12:13 AM  
Blogger Mikko Sandt said...

Niin, näille "anarkisteille" (=kyläneuvosfasisteille) yhteisomaisuus merkitsee jonkin tietyn kollektiivin oikeutta kollektivisoida muiden omaisuutta itselleen. Kyllä se itku ja parku vaan alkaa, kun kiinteistön laillinen omistaja virkavallan avulla pakkokollektivisoi omaisuuden takaisin. "Anarkistien" mielestä ainoastaan "anarkisteilla" on oikeus varastaa muilta.

August 23, 2007 10:12 PM  
Anonymous Anonymous said...

Yhteistä sosiaalitilaa tarvittaisiin muun muassa kokoontumispaikaksi, taiteelle ja erilaiselle tuottavalle työlle. Melkein jokainen kuitenkin ymmärtää, että vallatuissa talossa kokoontuminen käsittää piirissä istuskelun vesipiipun polttelun lomassa, taide töhrityt seinät ja tuottava työ San Franciscolaiseksi naamioituneen kitaristin rämpytyksen, ainakin niin kauan kuin metrin pituinen tukka ei valahda kielten väliin.

August 26, 2007 1:55 AM  

Post a Comment

<< Home