eroakirkosta.fi

Friday, April 27, 2007

Kemi seuraa Neuvostoliiton esimerkkiä

"Kemin kaupunki on varmistanut koko henkilöstönsä lomauttamisen kahdeksi viikoksi. Mahdollisista lisälomautuksista päätetään elokuussa, mikäli kaupungin talous ei kehity toivotulla tavalla."

"Palkansaajajärjestöt ovat tyrmänneet Kemin henkilöstön lomauttamispäätöksen. Järjestöt ihmettelevät, miksi työntekijät joutuvat kaupungin kurjan taloustilanteen maksumiehiksi."

Turha sitä on ihmetellä. Kuka käski äänestämään vasemmistopuolueita?

Kemin kaupunginvaltuuston koostumus:
-Vasemmistoliitto 15
-SDP 13
-Keskusta 8
-Kokoomus 5
-Kommunistit 2

Siinäpä kaikki oleellinen.

"They have the usual socialist disease: they have run out of other people’s money." -Margaret Thatcher

Labels: , , , ,

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Miten se, että Kemissä on Vasemmistoliitto ja SDP johdossa, on tarkalleen ottaen aiheuttanut Kemin tilanteen ja lomautukset?

April 28, 2007 4:21 PM  
Blogger Mikko Ellilä said...

Rupeanpa tässä levittämään eräänlaista epävirallista etukäteistietoa, että minut on kutsuttu poliisiasemalle kuulusteltavaksi epäiltynä "kiihotuksesta kansanryhmää vastaan" blogisivustoni perusteella. Epäilyn aihetta ei ole spesifioitu. Kuulustelu on ensi maanantaina. Kerron lisätietoja blogissani käytyäni kuulusteltavana.

Oletan, että taustalla on Suvaitsevaiston™ tekemä tutkintapyyntö. En nimittäin usko, että poliisi oma-aloitteisesti ryhtyisi "tutkimaan" minun blogini kaltaisia monikulttuurisuusfanatismia kritisoivia sivustoja. Voin toki olla väärässäkin.

Levittäkää tätä tietoa. Mainostakaa blogiani sellaisille tuttavillenne, jotka eivät ole aiemmin lukeneet sitä. Kysykää heiltä, haluaisivatko he tällaisen blogin kirjoittamisen olevan kiellettyä. Haluatteko elää sellaisessa yhteiskunnassa, jossa islamilaisten terroristien kritisoiminen on rikos?

Tämä ei jää tähän. Asiasta tulee suuri mediatapahtuma. Tarkkailkaa tiedotusvälineiden suhtautumista asiaan. Pankaa merkille tiettyjen toimittajien ja tiettyjen sanomalehtien asenteet. Pystyn arvaamaan jo etukäteen, että Tiedostavien ja Edistyksellisten toimittajien mielestä minun blogini kaltaiset "islamofobiset" ja "rasistiset" sivustot pitää "tietysti" kieltää. Toisaalta voisin uskoa joidenkin toimittajien sentään asettuvan sananvapauden puolelle.

Mikäli Suomesta ei sananvapauden puolustajia löydy, juttu muuttuu kansainväliseksi. Asiasta voidaan tarvittaessa kirjoittaa mm. Brussels Journalissa, VDare.comissa, AmRen.comissa, Mises.orgissa, LewRockwell.comissa ja laajemman yleisön tavoittamiseksi myös valtamediassa eli The Economistissa, New York Timesissa, Washington Postissa, Newsweekissa, Time Magazinessa jne.

Tämä tulee ihan vitun kalliiksi Suomen ulkopoliittiselle maineelle. Mikäli minut tuomitaan edes sakkoihin, asiasta tulee taatusti eduskuntakyselyjä. Uskon, että lakia "kiihotuksesta kansanryhmää vastaan" joudutaan muuttamaan tämän tapauksen vuoksi. Nykyään nimittäin objektiivisten tosiasioidenkin kertominen voidaan lain mukaan tulkita "kiihotukseksi".

Tällainen laki ei vastaa kansan eikä kansanedustajien oikeustajua, joten sitä on pakko muuttaa.

May 01, 2007 5:42 PM  
Blogger Mikko Sandt said...

"Miten se, että Kemissä on Vasemmistoliitto ja SDP johdossa, on tarkalleen ottaen aiheuttanut Kemin tilanteen ja lomautukset?"

Koska vasemmisto 1)on sitä mieltä, että valtion tulee ohjata talouselämää 2)tällainen
keynesiläisyys on haitallista markkinoiden toiminnan ja ihmisen hyvinvoinnin kannalta, koska valtio ei voittoa tavoittelemattomana, muiden rahoja käyttävänä elimenä osaa/halua allokoida resursseja
tehokkaasti 3)kunnan työntekijöiden (opettajat, terveydenhoitajat jne.) täydellinen riippuvuus kunnan taloudellisesta tilanteesta on suora seuraus siitä, että vasemmisto (tai vasemmistolaista ideologiaa seuraavat oikeistopuolueet) aikoinaan ajoi nämä alat valtion vastuulle yksityissektorin kustannuksella.

Tietenkin muiden rahojen silmitön tuhlaaminen onnistuu myös vasemmistolaista ideologiaa seuraavilta oikeistopuolueilta (Bushin republikaanit). Tosin oikeisto ainakin periaatteessa uskoo enemmän yrittäjyyshenkeen ja yksilöllisyyteen kuin valtion kaikkivoipaisuuteen uskovat vasemmistolaiset.

May 02, 2007 3:51 AM  
Anonymous Anonymous said...

Täytyy todeta, että lähtökohtaisesti olen samaa mieltä. Julkinen sektori ei tosissaan osaa toimia tehokkaasti. Syitä on varmasti lukuisia, ja niistä suurimmat ovat jämähtäminen vanhohin kaavoihin ja yksinkertaisesti epäpätevyys. Tähän vielä päälle vasemmiston poliittinen valta, niin seuraukset on silmin nähtävissä.

Kuitenkin itse lähden siitä, että valtio voi osallistua talouselämään, mutta en tarkoita nykyisenkaltaista toimintaa. Valtion pitää purkaa työelämän esteitä ja mahdollistaa yrittäjyys. Nyt yrittäjyys on tehty liian hankalaksi, niin kuin myös työnteko. Suoria tukia en kylläkään hyväksy ilman hyvin tarkasti perusteltuja syitä. Ne vääristävät kilpailutilannetta. Lähtökohta on se, että bisnes on bisnestä, johon valtion ei pidä puuttua, ellei siinä ilmene laittomuuksia.

Tähän toteaisin vielä, että kolmikannasta pitää luopua, se ei kuulu moderniin yhteiskuntaan. Nyt näyttäisi olevan pieniä viitteitä tämän järjestelmän purkautumiseen.

May 02, 2007 11:45 AM  

Post a Comment

<< Home